Яйця, фаршировані з рибою (оселедцем, кількою)
Яйця, фаршировані з рибою (оселедцем, кількою)

Яйця, фаршировані часником

  ,   

20 Лютого, 2020

300 рецептов французской кухни

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Часник - 6 зубчиків

Олія - 30 г

Хамса (кілька) - 6 філе

Оливки - 6 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Салат - листя

Directions

1Яйця варити 10 хвилин у підсоленій воді.

2Варені яйця очистити, розрізати навпіл уздовж і вийняти жовтки.

3Часник окремо відварювати кілька хвилин до м'якості.

4Потім часник розчавити, змішати з маслом, жовтками, сіллю та перцем.

5Нафарширувати білки цією масою, зверху прикрасити філе кільки (хамси) і кружальцями оливок.

6Блюдо вистелити листям салату і красиво укласти на них фаршировані яйця. Подавати холодними.

00:00