Яйця, фаршировані часником закуски, страви з яєць французька кухня 20 Лютого, 2020 300 рецептов французской кухни Ingredients Яйця - 6 шт. Часник - 6 зубчиків Олія - 30 г Хамса (кілька) - 6 філе Оливки - 6 шт. Сіль Перець чорний мелений Салат - листя Directions 1Яйця варити 10 хвилин у підсоленій воді. 2Варені яйця очистити, розрізати навпіл уздовж і вийняти жовтки. 3Часник окремо відварювати кілька хвилин до м'якості. 4Потім часник розчавити, змішати з маслом, жовтками, сіллю та перцем. 5Нафарширувати білки цією масою, зверху прикрасити філе кільки (хамси) і кружальцями оливок. 6Блюдо вистелити листям салату і красиво укласти на них фаршировані яйця. Подавати холодними. 00:00