Яйця, фаршировані шинкою та хроном закуски, страви з яєць 18 Квітня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Яйця відварні - 4 шт. Шинка - 60 г Цибуля - 1 шт. Хрін - 1 ч. ложка Майонез - 60 г Сіль Перець чорний мелений Олія для смаження Кріп - зелень Салат зелений - листя Directions 1Нарізати очищену цибулю дрібними кубиками й обсмажити на олії до золотистого кольору. 2Нарізати шинку дрібними кубиками. 3Нарізати очищені яйця половинками, витягти жовтки. Розім'яти їх виделкою. 4Змішати жовтки, шинку й обсмажену цибулю. Посолити, поперчити. Додати хрін і половину майонезу. 5Нафарширувати яйця, зверху полити майонезом. 6Подавати на листках салату, прикрасивши рубаним кропом. 00:00