Яйця, фаршировані шинкою та хроном
Яйця, фаршировані шинкою та хроном

Яйця, фаршировані шинкою та хроном

  ,

18 Квітня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця відварні - 4 шт.

Шинка - 60 г

Цибуля - 1 шт.

Хрін - 1 ч. ложка

Майонез - 60 г

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Кріп - зелень

Салат зелений - листя

Directions

1Нарізати очищену цибулю дрібними кубиками й обсмажити на олії до золотистого кольору.

2Нарізати шинку дрібними кубиками.

3Нарізати очищені яйця половинками, витягти жовтки. Розім'яти їх виделкою.

4Змішати жовтки, шинку й обсмажену цибулю. Посолити, поперчити. Додати хрін і половину майонезу.

5Нафарширувати яйця, зверху полити майонезом.

6Подавати на листках салату, прикрасивши рубаним кропом.

00:00