Яйця, фаршировані печінкою / паштетом

  ,   

7 Червня, 2017

Блюда фаршированные / Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 3 шт.

Печінка - 100 г

Морква - 0,5 шт. / 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. / 2 шт.

Масло топлене - 50 г

Масло вершкове - 60 г

Зелень

Directions

1Зварити яйця круто, очистити, розрізати навпіл, вийняти жовтки.

2Печінку обсмажити разом із нарізаними цибулею та морквою на топленому маслі. Охолодити.

3Пропустити обсмажену печінку через м'ясорубку, додати жовтки та збити з вершковим маслом.

4Нафарширувати яєчні білки паштетом і оформити зеленню.

00:00