Яйця, фаршировані грибами (з гарніром)
Яйця, фаршировані грибами (з гарніром)

Яйця, фаршировані грибами (з гарніром)

  , ,

13 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Печериці - 2‑3 шт.

Цибуля - 1 шт. невелика

Майонез - 60 г

Сіль

Олія для смаження - 2‑3 ст. ложки

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Морква - 1 шт. невелика

Зелений горошок консервований - 50 г

Кріп і / або петрушка - кілька гілочок

Directions

1Зварити яйця круто в підсоленій воді (7 хвилин після закипання). Остудити, очистити.

2Очистити овочі. Вимити, обсушити й очистити печериці.

3Відварювати моркву на гарнір в підсоленій воді 25‑30 хвилин. Остудити, нарізати кубиками.

4Нарізати печериці та цибулю дрібними кубиками.

5Обсмажувати цибулю на розігрітій олії до золотистого кольору, додати гриби, смажити ще близько 7 хвилин.

6Розрізати кожне яйце навпіл, вийняти жовтки та подрібнити їх ложкою.

7Змішати жовтки зі смаженими цибулею та грибами, додати половину майонезу.

8Нафарширувати половинки яєць грибною сумішшю, покласти на тарілку, прикрасити сіточкою з майонезу.

9Як гарнір подати консервований зелений горошок і відварену моркву. Прикрасити зеленню.

00:00