Яйця, фаршировані горіхами закуски, страви з яєць грузинська кухня низькокалорійне 27 Вересня, 2016 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 10 порцій Ingredients Яйця - 10 шт. Горіхи волоські - 0,75 склянки Часник - 2-3 зубчики Хмелі-сунелі - 1 ст. ложка Шафран - 1 ст. ложка Салат зелений - листя Перець червоний мелений Сіль Оцет яблучний Зелень Directions 1Яйця відварити круто, остудити, очистити від шкаралупи, розрізати уздовж на половинки, відокремити жовток від білка. 2Яєчні жовтки змішати з пропущеними через м'ясорубку горіхами, тертим часником, приправити сіллю, перцем, хмелі-сунелі, шафраном, яблучним оцтом. З'єднати масу з рубаною зеленню. 3Начинкою заповнити половинки яєць. 4При подачі оформити блюдо листям салату, посипати рубаною зеленню. 00:00