Яйця, фаршировані горіхами
Яйця, фаршировані горіхами

Яйця, фаршировані горіхами

  ,     

27 Вересня, 2016

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Яйця - 10 шт.

Горіхи волоські - 0,75 склянки

Часник - 2-3 зубчики

Хмелі-сунелі - 1 ст. ложка

Шафран - 1 ст. ложка

Салат зелений - листя

Перець червоний мелений

Сіль

Оцет яблучний

Зелень

Directions

1Яйця відварити круто, остудити, очистити від шкаралупи, розрізати уздовж на половинки, відокремити жовток від білка.

2Яєчні жовтки змішати з пропущеними через м'ясорубку горіхами, тертим часником, приправити сіллю, перцем, хмелі-сунелі, шафраном, яблучним оцтом. З'єднати масу з рубаною зеленню.

3Начинкою заповнити половинки яєць.

4При подачі оформити блюдо листям салату, посипати рубаною зеленню.

00:00