Яйця, фаршировані лісовими грибами
Яйця, фаршировані лісовими грибами

Яйця, фаршировані лісовими грибами

  , ,   ,

9 Лютого, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Гриби лісові сушені - 100 г

Яйця - 10 шт.

Цибуля - 1 шт. велика

Майонез - 150 г

Кріп - 1 невеликий пучок зелені + 1 пучок для подачі

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Замочити сушені гриби на 3 години.

2Залити гриби свіжою водою, довести до кипіння. Варити на помірному вогні 1 годину. Відкинути на друшляк.

3Зварити яйця (7 хвилин після закипання), очистити, витягти жовтки.

4Розігріти олію, викласти очищену подрібнену цибулю, обсмажувати на помірному вогні до золотистого кольору 10-15 хвилин.

5Додати гриби, смажити ще 10 хвилин.

6Подрібнити гриби, цибулю та жовтки за допомогою блендера до однорідної маси. Додати майонез, сіль і перець, перемішати.

7Нафарширувати половинки яєць грибним паштетом.

8Подавати в охолодженому вигляді, посипавши дрібно рубаною зеленню кропу.

00:00