Шніцелі
Шніцелі

Шніцелі еротичні

  

16 Грудня, 2018

50 рецептов эротической кухни

Ingredients

Індичка - 4 шніцеля

Сіль

Перець чорний мелений

Арахіс - 200 г

Яйця - 2 шт.

Петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені

Борошно - 100 г

Олія - 200 г

Капуста китайська - 400 г

Перець солодкий червоний - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Соєві боби - 1 банка (370 мл)

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Апельсиновий сік - 125 мл

Directions

1Горіхи порубати, яйця змішати з петрушкою.

2Шніцелі посипати спеціями і обваляти по черзі в борошні, яйцях і 140 г горіхів.

3Обсмажувати по 5 хвилин з кожного боку. Поставити в тепло.

4Китайську капусту нарізати тонкою соломкою, змішати з нарізаним червоним перцем. Цибулю нарізати кільцями.

5Залишок горіхів, паприку та ріпчасту цибулю пасерувати у вершковому маслі.

6Злити рідину з соєвих бобів і викласти разом із китайською капустою до пасерованих овочів.

7Приправити все разом зі шніцелем, обсмажувати 5 хвилин.

8Влити апельсиновий сік. Продовжувати обсмажувати ще 5 хвилин.

00:00