Ескалопи з грибами страви з грибів, страви з м'яса 24 Серпня, 2019 Грибной пир (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 2 порції Ingredients Свинина (корейка, окіст) - 350 г Олія оливкова - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ СОУСУ: Цибуля ріпчаста - 4 шт. Часник - 1 зубчик Вершки густі - 100 г Каррі порошок - 0,25 ч. ложки ДЛЯ ГАРНІРУ: Гриби - 200 г Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Часник - 1 зубчик Перець чорний мелений Сіль Directions 1Свинину нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити й обсмажити на олії. 2СОУС: Дрібно нарізані цибулю і часник обсмажити, додати вершки, 0,5 склянки води, каррі, довести до кипіння. 3Залити ескалопи соусом і довести його до кипіння. 4ГАРНІР: Нарізані скибочками гриби та дрібно рубані цибулю і часник обсмажити разом, помішуючи. Посолити, поперчити. 5При подачі гарнірувати котлети грибами, оформити зеленню. 00:00