Ескалопи з грибами
Ескалопи з грибами

Ескалопи з грибами

  ,

24 Серпня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Свинина (корейка, окіст) - 350 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Цибуля ріпчаста - 4 шт.

Часник - 1 зубчик

Вершки густі - 100 г

Каррі порошок - 0,25 ч. ложки

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Гриби - 200 г

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Часник - 1 зубчик

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Свинину нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити й обсмажити на олії.

2СОУС: Дрібно нарізані цибулю і часник обсмажити, додати вершки, 0,5 склянки води, каррі, довести до кипіння.

3Залити ескалопи соусом і довести його до кипіння.

4ГАРНІР: Нарізані скибочками гриби та дрібно рубані цибулю і часник обсмажити разом, помішуючи. Посолити, поперчити.

5При подачі гарнірувати котлети грибами, оформити зеленню.

00:00