Салат з інжиру з динею салати 20 Квітня, 2019 Школа гастронома 2014 №15 (257) Лучшие идеи для конца лета Cook: 20 mins Yields: 4-6 порцій Ingredients Інжир - 12 плодів Диня - 300 г Фета дуже солона - 100 г Цибуля червона солодка - 1 шт. маленька Салат романо - 1 пучок Лимон - 3 ст. ложки соку Олія оливкова - 5 ст. ложок Цукор - 1 щіпка Сіль Перець чорний свіжомелений Directions 1Очистити цибулину та нарізати тонкими півкільцями. Скропити цибулю 1 ст. ложкою лимонного соку та залишити на 10 хвилин. 2ЗАПРАВКА: У невеликій мисці збити лимонний сік з дрібкою цукру, сіллю та оливковою олією. 3Очистити диню та нарізати середніми кубиками. Інжир розрізати на 4 частини. Нарвати салат романо невеликими шматочками. Фету розкришити виделкою. 4Змішати салат романо, диню та цибулю і полити заправкою. Викласти на блюдо, посипати фетою і розкласти шматочки інжиру. 00:00