Салат з інжиру з динею
Салат з інжиру з динею

Салат з інжиру з динею

  

20 Квітня, 2019

Школа гастронома 2014 №15 (257) Лучшие идеи для конца лета

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Інжир - 12 плодів

Диня - 300 г

Фета дуже солона - 100 г

Цибуля червона солодка - 1 шт. маленька

Салат романо - 1 пучок

Лимон - 3 ст. ложки соку

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Цукор - 1 щіпка

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Очистити цибулину та нарізати тонкими півкільцями. Скропити цибулю 1 ст. ложкою лимонного соку та залишити на 10 хвилин.

2ЗАПРАВКА: У невеликій мисці збити лимонний сік з дрібкою цукру, сіллю та оливковою олією.

3Очистити диню та нарізати середніми кубиками. Інжир розрізати на 4 частини. Нарвати салат романо невеликими шматочками. Фету розкришити виделкою.

4Змішати салат романо, диню та цибулю і полити заправкою. Викласти на блюдо, посипати фетою і розкласти шматочки інжиру.

00:00