1Філе риби подрібнити. Додати сіль, спеції для риби, яйце та розмочену в молоці булку. Вимішати.
2Твердий сир розрізати на кубики приблизно 1x1 см.
3З фаршу сформувати кульки розміром з м'ячик для настільного тенісу. Всередину покласти кубик сиру.
4Обваляти кульки в панірувальних сухарях.
5Смажити кульки у фритюрі. Якщо немає фритюрниці, в сотейник налити олію, добре розігріти і на малому вогні смажити кульки приблизно 3‑4 хвилини, не більше. Вони мають бути повністю покриті олією. Дістати шумівкою і викласти на серветку, щоб позбутися зайвої олії. Якщо немає часу, можна залишити і так.
7Прикрасити за допомогою кондитерського мішка або шприця та плавленого сиру «Янтар».