рибні кульки з тофу
рибні кульки з тофу

Кульки рибні з тофу

  ,   

27 Лютого, 2019

Японская кухня

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Риба морська - 200 г філе

Тофу - 200 г

Борошно - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Кріп - 0,5 пучка зелені

Зелена цибуля - 0,5 пучка

Соєвий соус

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Зелень кропу та зелену цибулю подрібнити.

2Філе риби відварити в підсоленій воді, остудити.

3Пропустити рибу через м'ясорубку рибу разом із тофу. Додати яйце, кріп і зелену цибулю, посолити, поперчити.

4Сформувати з рибної маси невеликі кульки й обваляти в борошні.

5Обсмажити в розігрітій олії.

6Закуску подавати до столу гарячою з соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories235 ккал