рибні биточки
рибні биточки

Котлети рибні з манкою

    

22 Липня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Риба - 1 кг філе

Сухарі панірувальні - 125 г

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 5 ст. ложок

Манна крупа - 2 ст. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Приготувати з рибного філе фарш. Очистити та подрібнити за допомогою м'ясорубки ріпчасту цибулю. Додати до рибної маси манну крупу, цибулю, цукор, чорный мелений перець і сіль, перемішати.

2На дно нагрітої мультиварки налити олію. Сформувати з рыбного фаршу котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і покласти в мультиварку. Включити режим «Випічка» на 20 хвилин. Обсмажувати котлети з двох боків, кришку не закривати.

3Потім налити в мультиварку трохи води та увімкнути режим «Тушкування» на 10 хвилин.

00:00