Хве з філе риби
Хве з філе риби

Хве з філе риби

  ,   

20 Червня, 2019

Корейская кухня (Приятного аппетита)

Ingredients

Риба - 300 г філе

Перець червоний - 50 г

Морква - 10 г

Бульйон курячий концентрований - 1 г

Оцет столовий - 10 г

Цукор - 10 г

Олія кунжутна (оливкова) - 5 г

Кунжут - 1 г

Горілка - 10 г

Часник - 1 зубчик

Редька - 50 г

Directions

1Рибне філе розділити на шматочки 4х4 см, завтовшки 0,5 см, обшпарити крутим окропом, відкинути на друшляк, дати воді стекти, перекласти в тарілку, заправити оцтом і залишити на 1 годину.

2Редьку тонко нашаткувати, заправити кунжутною олією, тонко нарізаним червоним перцем, цукром, концентрованим курячим бульйоном, горілкою, кунжутом, тонко нарізаною морквою, подрібненим часником.

3Овочеву закуску перемішати зі шматками риби та подавати.

00:00