юшка з рибою
юшка з рибою

Суп рибний з картоплею і крупою

    

12 Лютого, 2017

  • 250 блюд из картофеля
  • 50 000 избранных рецептов для мультиварки
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Риба (судак, щука, минь, тріска) - 300 г / 500 г

Картопля - 8‑9 шт. / 2 шт.

Перлова крупа - 3 ст. ложки / 100 г

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Олія - 1 ст. ложка (варіант 1)

Перець чорний - кілька горошин (варіант 1)

Перець духмяний горошком (варіант 2)

Лавровий лист

Спеції для риби

Сіль

Зелень

Directions

1Рибу розділити на шматки та зварити.

2У проціджений бульйон покласти кубики картоплі, а потім нарізані та підсмажені на олії ріпчасту цибулю, моркву та петрушку.

3Через 10 хвилин додати зварену окремо перлову крупу, чорний перець горошком, лавровий лист, посолити і варити до готовності.

У МУЛЬТИВАРЦІ:

1Корінь петрушки, цибулю, моркву та картоплю почистити і нарізати. Крупу промити.

2Скласти все в каструлю, посолити, додати спеції (крім лаврового листа та перцю). Залити водою, поставити в режим «Мультиповар» на 35 хвилин.

3Додати лавровий лист та перець, закрити та залишити на 10 хвилин.

4Подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню.

00:00