Риба під маринадом
Риба під маринадом

Риба під маринадом (з яблуками і томатом)

  ,   ,

25 Серпня, 2018

Анна Китаева. Я и моя мультиварка (Кулинария. Авторская кухня)

Ingredients

Риба біла (тріска, тиляпія, масляна тощо) - 1 кг філе

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Морква - 2 шт. середні / 300 г

Цибуля - 2 шт. середні / 300 г

Яблука кислі - 2 шт. / 300 г або

Оцет яблучний натуральний - 6 ст. ложок

Томатна паста - 50 г

Сіль - 2‑3 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Олія для смаження

СПЕЦІЇ НА ВИБІР:

Перець чорний мелений

Перець червоний мелений

Лавровий лист мелений

Коріандр

Directions

1Овочі очистити. Цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на крупній тертці.

2Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину та дрібно нарізати або натерти на тертці.

3Обсмажувати цибулю на програмі Смаження / Випічка з відкритою кришкою мультиварки на олії 8‑10 хвилин.

4Додати моркву й обсмажувати ще 10 хвилин, помішуючи.

5Покласти яблука, сіль, цукор і спеції, перемішати й обсмажувати ще 5‑7 хвилин.

6Додати томатну пасту, дати закипіти та вимкнути програму. Якщо використовуються не яблука, а яблучний оцет, влити його разом із томатною пастою.

7Промити філе риби холодною водою, обсушити та нарізати на шматочки. Укласти в маринад і перемішати, щоб риба була покрита маринадом

8Включити програму Тушкування на 1 годину.

9Подавати рибу під маринадом як холодну закуску.

00:00