Риба під маринадом (з яблуками і томатом)
закуски, страви з риби мультиварка, святкове
25 Серпня, 2018
Анна Китаева. Я и моя мультиварка (Кулинария. Авторская кухня)
Ingredients
Риба біла (тріска, тиляпія, масляна тощо) - 1 кг філе
ДЛЯ МАРИНАДУ:
Морква - 2 шт. середні / 300 г
Цибуля - 2 шт. середні / 300 г
Яблука кислі - 2 шт. / 300 г або
Оцет яблучний натуральний - 6 ст. ложок
Томатна паста - 50 г
Сіль - 2‑3 ч. ложки
Цукор - 1 ч. ложка
Олія для смаження
СПЕЦІЇ НА ВИБІР:
Перець чорний мелений
Перець червоний мелений
Лавровий лист мелений
Коріандр
Directions
1Овочі очистити. Цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на крупній тертці.
2Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину та дрібно нарізати або натерти на тертці.
3Обсмажувати цибулю на програмі Смаження / Випічка з відкритою кришкою мультиварки на олії 8‑10 хвилин.
4Додати моркву й обсмажувати ще 10 хвилин, помішуючи.
5Покласти яблука, сіль, цукор і спеції, перемішати й обсмажувати ще 5‑7 хвилин.
6Додати томатну пасту, дати закипіти та вимкнути програму. Якщо використовуються не яблука, а яблучний оцет, влити його разом із томатною пастою.
7Промити філе риби холодною водою, обсушити та нарізати на шматочки. Укласти в маринад і перемішати, щоб риба була покрита маринадом
8Включити програму Тушкування на 1 годину.
9Подавати рибу під маринадом як холодну закуску.