Гусяча печінка, тушкована з трюфелями – Foie gras braisés aux truffes страви з грибів, страви з птиці французька кухня 17 Липня, 2019 107 диковинных рецептов от Поля Пуаре Ingredients Гусяча печінка - 2 шт. Сіль Перець чорний мелений Масло вершкове Мадера - 0,5 пляшки Желе м'ясне - 4 ст. ложки Бульйон міцний - 4 ст. ложки Трюфелі Пряні трави - 1 пучок Соус Directions 1Приправити сіллю та перцем хороші міцні печінки, обсмажити їх у вершковому маслі, потім вийняти й обсушити на серветці. 2У каструлю вилити мадеру, незастигле м'ясне желе та міцний бульйон. Покласти печінку, цілі сирі трюфелі, пучок пряних трав, залити все соусом, закрити каструлю кришкою та повільно варити 2 години. 3Покласти печінки в металеву миску разом із трюфелями, зняти з соусу жир, полити ним печінки та подавати.Рецепт Ернеста Верд'є, ресторан «Мезон Доре» 00:00