200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Ingredients
Оселедець солоний - 3 шт.
Картопля варена - 4 шт.
Морква варена - 1 шт.
Яйця варені - 2 шт.
Майонез - 100 г
Петрушка - кілька гілочок для декору
Directions
1Оселедець розділити на філе без шкіри та кісток, дрібно порубати й укласти на блюдо у вигляді кола завтовшки 5‑8 мм. Варену картоплю нарізати дрібними кубиками й укласти на шар оселедця (меншим за діаметром колом), потім знову покласти оселедець, знову шар картоплі і так далі (причому кожен шар картоплі потрібно змащувати майонезом). В результаті вийде конус з майданчиком нагорі для декору.
2Прикрасити форшмак трояндочкою з вареної моркви, кружальцями вареного яйця, гілочками петрушки. Витримати на холоді.