форшмак
форшмак

Форшмак «Клумба»

  ,

25 Березня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Оселедець солоний - 3 шт.

Картопля варена - 4 шт.

Морква варена - 1 шт.

Яйця варені - 2 шт.

Майонез - 100 г

Петрушка - кілька гілочок для декору

Directions

1Оселедець розділити на філе без шкіри та кісток, дрібно порубати й укласти на блюдо у вигляді кола завтовшки 5‑8 мм. Варену картоплю нарізати дрібними кубиками й укласти на шар оселедця (меншим за діаметром колом), потім знову покласти оселедець, знову шар картоплі і так далі (причому кожен шар картоплі потрібно змащувати майонезом). В результаті вийде конус з майданчиком нагорі для декору.

2Прикрасити форшмак трояндочкою з вареної моркви, кружальцями вареного яйця, гілочками петрушки. Витримати на холоді.

00:00