2Покласти суміш фріке та кіноа в каструлі з 1 склянкою підсоленої води. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, закрити кришкою та варити 15 хвилин (або відповідно до інструкцій на упаковці), або до м'якості. Зняти із вогню, не кришку залишити.
3ЗАПРАВКА: Змішати у мисці грецький йогурт, харіссу та листя м'яти, приправити сіллю та перцем. (Заправка розрахована на 2 порції. Додаткову порцію зберігати в герметичному контейнері в холодильнику протягом 2 днів.)
4Перемішати в мисці, струшуючи, баклажани з затаром і оливковою олією, приправити сіллю та перцем. Розігріти сковороду на сильному вогні, покласти баклажани, смажити по 2‑3 хвилини з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору та відставити.
5Тим часом покласти зелену стручкову квасолю у каструлю з киплячою солоною водою. варити 5 хвилин або до м'якості, злити, залити холодною водою і знову злити.
6Перемішати квасолю, струшуючи, з тонко тертою лимонною цедрою та нарізаними помідорами.
7Перекласти суміш фріке та кіноа у чашу, потім додати баклажани та квасолю. Покласти йогуртову заправку, посипати барбарисом та листям м'яти (якщо використовуються) і додати лимонну дольку (якщо використовується).