Торт (французький з грибами, рисом і яйцями)
Торт (французький з грибами, рисом і яйцями)

Торт (французький з грибами, рисом і яйцями)

  ,     

7 Квітня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно - 200 г

Масло вершкове або маргарин - 100 г

Яйця - 1 шт.

Вода - 1/3 склянки

Соль - 1 щіпка

Сода харчова - 0,5 ч. ложки +

Оцет або

Пекарський порошок - 1 ч. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Яйця, зварені круто - 2 шт.

Рис - 40 г

Гриби сушені - 60 г

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове - 50 г

Сметана - 0,5 склянки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Борошно висипати на обробну дошку, додати сіль, харчову соду або пекарський порошок, жир. Замісити тісто, додати яйце і потроху влити воду, щоб тісто набуло в'язкої консистенції.

2Поставити тісто на 2 години в холодильник.

3Тісто розкачати і викласти на змащену маслом і посипану панірувальними сухарями велику форму зі зйомним дном, наколоти в декількох місцях виделкою. На тісто покласти скибочки залишків вершкового масла і начинку, залити сметаною.

4Випікати в гарячій духовці 10 хвилин при температурі близько 230°С, потім зменшити вогонь і пекти ще 40 хвилин при 180°С.

00:00