Салат французький салати 26 Січня, 2020 Рецепты Юлии Высоцкой (Едим дома) Юлия Высоцкая. Едим дома каждый день Ingredients Салат листовий (підмосковний або фріссе) Цибуля червона - 1 шт. невелика Оцет винний - 50 г ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Олія оливкова - 6 ст. ложок Часник - 2 зубчики М'ята - 1 маленький пучок Гірчиця діжонська - 2 ст. ложки Сіль морська Перець чорний мелений Directions 1Цибулю нарізати кільцями та замочити в оцті на 10 хвилин. 2Крупно нарізати листя салату. 3Викласти на салат цибулю, а залишки оцту потім додати в заправку. ЗАПРАВКА: 1Зубчики часнику дрібно порубати. М'яту дрібно нарізати. 2Гірчицю розвести оцтом, що залишився від цибулі, додати оливкову олію, сіль і перець. 00:00