Салат французький
Салат французький

Салат французький

  

26 Січня, 2020

  • Рецепты Юлии Высоцкой (Едим дома)
  • Юлия Высоцкая. Едим дома каждый день

Ingredients

Салат листовий (підмосковний або фріссе)

Цибуля червона - 1 шт. невелика

Оцет винний - 50 г

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова - 6 ст. ложок

Часник - 2 зубчики

М'ята - 1 маленький пучок

Гірчиця діжонська - 2 ст. ложки

Сіль морська

Перець чорний мелений

Directions

1Цибулю нарізати кільцями та замочити в оцті на 10 хвилин.

2Крупно нарізати листя салату.

3Викласти на салат цибулю, а залишки оцту потім додати в заправку.

ЗАПРАВКА:

1Зубчики часнику дрібно порубати. М'яту дрібно нарізати.

2Гірчицю розвести оцтом, що залишився від цибулі, додати оливкову олію, сіль і перець.

00:00