Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Гриби свіжі, тушковані у білому вині

  

28 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Гриби дрібні та середні (білі, підосиковики, підберезовики, маслюки) - 14 шт.

Масло вершкове - 100 г

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Вино сухе біле - 0,3 склянки

Часник - 3  зубчики

Петрушка - 0,5 ст. ложки рубаної зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Підготовлені свіжі гриби нарізати невеликими скибочками, обсмажити в маслі.

2Додати товчений часник, дрібно нарізану зелень петрушки, борошно, чорний перець, сіль. Потім залити вином з невеликою кількістю води. Закип'ятити та тушкувати на слабкому вогні до готовності.

3Подавати у гарячому вигляді.

00:00