Баклажани смажені (якінасу)
Баклажани смажені (якінасу)

Баклажани смажені (якінасу)

    

13 Грудня, 2018

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Баклажани - 4‑5 шт. невеликих

Дасі (бульйон) - 1/3 склянки

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Вино десертне - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ ПРИПРАВИ:

Імбир тертий - 1‑1,5 ст. ложки або

Гірчиця - 1‑1,5 ч. ложки

Directions

1Покласти баклажани на сітку та смажити на середньому вогні 10‑15 хвилин, повертаючи кілька разів. Шкірка зморщиться, а внутрішність стане м'якою. Тупим ножем зняти шкірку.

2СОУС: У невеликій сковороді з'єднати дасі, соєвий соус і десертне вино, перемішати та потушкувати.

3Полити соусом кожен баклажан.

4До страви подати тертий імбир або гарячу гірчицю.

00:00