Блины и оладьи (100 лучших рецептов)
Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни
Ingredients
Борошно - 100 г
Молоко - 300 мл
Яйця - 2 шт.
Масло вершкове - 50 г
Цукор - 100 г
Яблука кисло-солодкі - 3‑4 шт.
Олія для обсмажування оладок
Directions
1Розтерти яйця з половиною цукру, змішати з розтертим до білого або розм'якшеним вершковим маслом. Потім влити молоко, всипати борошно та приготувати рідке тісто.
2Яблука очистити від шкірки, вийняти серцевину, нарізати скибочками.
3ВАРІАНТ 1: Опускати в тісто скибочки яблук, брати їх ложкою разом із тістом і класти на сковороду в розжарену олію.
4ВАРІАНТ 2: Скибочки яблук покласти в тісто і перемішати. Смажити оладки на сковороді з розігрітою олією.
5Коли підсмажаться, дати стекти олії, перекласти на блюдо та посипати залишками цукру.