оладки з яблуками
оладки з яблуками

Оладки з яблуками

  

12 Лютого, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)
Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Борошно - 100 г

Молоко - 300 мл

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 50 г

Цукор - 100 г

Яблука кисло-солодкі - 3‑4 шт.

Олія для обсмажування оладок

Directions

1Розтерти яйця з половиною цукру, змішати з розтертим до білого або розм'якшеним вершковим маслом. Потім влити молоко, всипати борошно та приготувати рідке тісто.

2Яблука очистити від шкірки, вийняти серцевину, нарізати скибочками.

3ВАРІАНТ 1: Опускати в тісто скибочки яблук, брати їх ложкою разом із тістом і класти на сковороду в розжарену олію.

4ВАРІАНТ 2: Скибочки яблук покласти в тісто і перемішати. Смажити оладки на сковороді з розігрітою олією.

5Коли підсмажаться, дати стекти олії, перекласти на блюдо та посипати залишками цукру.

00:00