Оладки з яблуками та журавлиною млинці, оладки, сирники 7 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 2 порції Ingredients Молоко - 200 мл Яйця - 1 шт. Борошно - 200 г Цукор тростинний - 35 г Розпушувач - 1 ч. ложка Кориця мелена Мускатний горіх Олія для смаження ДЛЯ СОУСУ: Яблука - 1 шт. Журавлина - 50 г Масло вершкове - 30 г Цукор тростинний - 35 г Аніс (бодян) ДЛЯ ПОДАЧІ: Цукрова пудра М'ята Directions 1Зробити в борошні «колодязь», всипати в нього цукор і розпушувач. Тонкою цівкою влити молоко, ретельно перемішуючи. Вимісити однорідне тісто. 2Натерти мускатний горіх, додати яйце і корицю. 3Обсмажувати оладки з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору. 4Нарізати яблука кубиками та обсмажувати на вершковому маслі 2‑3 хвилини. 5Додати в сковороду цукор, аніс (бодян) і промиту журавлину. Смажити 2‑3 хвилини, зняти з вогню. 6Відокремити листя м'яти від стебла. 7Викласти оладки на тарілку, додати яблука з журавлиною, прикрасити листочками м'яти та цукровою пудрою. 00:00