100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 30 mins
Yields: 3 порції
Ingredients
Капуста білокачанна - 500 г
Яйця - 1 шт.
Морква - 1 шт. невелика
Борошно - 1 ст. ложка
Манна крупа - 1 ст. ложка
Сіль
Перець чорний мелений
Олія для смаження
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Сметана - 120 г
Петрушка - зелень
Кріп - зелень
Directions
1Натерти капусту на крупній тертці, видаливши качан. Посолити, пом'яти руками та злити сік. Моркву очистити, натерти на дрібній тертці і додати до капусти.
2Поперчити капусту і моркву, додати яйце. Всипати до овочів борошно. Додати манну крупу, перемішати.
3Смажити оладки на розжареній олії до золотистої скоринки.
4Подавати оладки гарячими, поливши сметаною та посипавши рубаною зеленню.