оладки з капустою та морквою
оладки з капустою та морквою

Оладки з капустою та морквою

  

15 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Капуста білокачанна - 500 г

Яйця - 1 шт.

Морква - 1 шт. невелика

Борошно - 1 ст. ложка

Манна крупа - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Сметана - 120 г

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Directions

1Натерти капусту на крупній тертці, видаливши качан. Посолити, пом'яти руками та злити сік. Моркву очистити, натерти на дрібній тертці і додати до капусти.

2Поперчити капусту і моркву, додати яйце. Всипати до овочів борошно. Додати манну крупу, перемішати.

3Смажити оладки на розжареній олії до золотистої скоринки.

4Подавати оладки гарячими, поливши сметаною та посипавши рубаною зеленню.

00:00