Блины и оладьи (100 лучших рецептов)
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Ingredients
Борошно пшеничне - 1 кг / 500 г
Овочі (кабачки, гарбуз, морква у довільному співвідношенні) - 1 кг / 500 г
Яйця - 2 шт. / 1 шт.
Олія - 50 мл / 1 ст. ложка
Цукор - 0,5 ст. ложки
Сода - 0,25 ч. ложки
Кефір або кисле молоко (простокваша) - 100 мл / скільки візьме тісто для оладок
Сіль
Directions
1Очищені овочі (гарбуз, кабачки або моркву) нарізати шматочками і зварити в невеликій кількості води.
2Зварені овочі пропустити через м'ясорубку або протерти крізь сито. В овочеве пюре додати, не даючи йому охолонути, яйце, сіль, цукор, кефір або кисле молоко (простоквашу), всипати борошно, змішане з содою, і добре вимісити.