Оладки з гарбузом, кабачком або морквою
Оладки з гарбузом, кабачком або морквою

Оладки з гарбузом, кабачком або морквою

  ,

4 Грудня, 2016

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 кг / 500 г

Овочі (кабачки, гарбуз, морква у довільному співвідношенні) - 1 кг / 500 г

Яйця - 2 шт. / 1 шт.

Олія - 50 мл / 1 ст. ложка

Цукор - 0,5 ст. ложки

Сода - 0,25 ч. ложки

Кефір або кисле молоко (простокваша) - 100 мл / скільки візьме тісто для оладок

Сіль

Directions

1Очищені овочі (гарбуз, кабачки або моркву) нарізати шматочками і зварити в невеликій кількості води.

2Зварені овочі пропустити через м'ясорубку або протерти крізь сито. В овочеве пюре додати, не даючи йому охолонути, яйце, сіль, цукор, кефір або кисле молоко (простоквашу), всипати борошно, змішане з содою, і добре вимісити.

3Пекти оладки на розігрітій з олією сковороді.

00:00