Оладки з капустою / зі свіжою капустою

  ,

30 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Блины, блинчики, оладьи
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 7 порций

Ingredients

Борошно пшеничне - 160 г / 6 ст. ложок / 1 склянка

Кефір або кисле молоко (для варіанта 2) - 500 мл / 2 склянки

Капуста свіжа - 180 г / 200 г / 1 склянка дрібно нарізаної

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Сіль - 1/3 ч. ложки

Масло вершкове або маргарин вершковий або олія - 100 г для смаження

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Дрібно нашаткувати капусту, скласти в друшляк, обшпарити окропом.

2Збити яйця з цукром і сіллю. Додати кефір і олію, перемішати. Всипати борошно, перемішати.

3Додати капусту, ретельно вимісити тісто.

4Смажити оладки з двох боків на розпеченому вершковому маслі до золотистого кольору.

ВАРІАНТ 2:

1Збити яйця, з'єднати їх з кефіром або кислим молоком, додати сіль, цукор, борошно, олію та замісити легке напівгусте тісто.

2Додати в тісто дрібно посічену свіжу капусту.

3Оладки обсмажити з двох боків.

4Подавати зі сметаною.

ВАРІАНТ 3:

1Яйця та цукор збити, у збиту масу додати кефір, борошно, олію, сіль, капусту та замісити тісто.

2Випікати оладки звичайним способом.

00:00