Фрукти з шоколадним соусом десерти 7 Травня, 2019 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Банани - 2 шт. Яблука - 2 шт. Цукор - 4 ст. ложки Ванільний цукор - 1 пакетик Вода - 100 мл Шоколад - 100 г Молоко - 50 мл Фундук - 4 ядерця Лимон - 0,5 шт. (сік) Directions 1Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками, скропити лимонним соком. Очищені банани нарізати кружальцями. 2Цукор і ванільний цукор розчинити у воді, довести до кипіння, варити, помішуючи, 5 хвилин. 3У цукровий сироп опустити банани та яблука, прогрівати на слабкому вогні 3 хвилини. Фрукти вийняти з сиропу, остудити. 4Шоколад натерти на дрібній тертці. 3 горіха подрібнити за допомогою кавомолки. 5Молоко довести до кипіння, додати шоколад і горіхи. Кип'ятити, помішуючи, на слабкому вогні 3 хвилини, остудити. 6Банани та яблука викласти в тарілку, полити невеликою кількістю цукрового сиропу та шоколадним соусом, прикрасити залишками фундука. 00:00