«Гармошки»
«Гармошки»

«Гармошки»

    ,

6 Травня, 2019

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Картопля молода - 8 шт., краще середнього розміру

Олія - 2 ст. ложки

Кріп - 1 пучок зелені

Сардельки - 4 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Картоплини закріпити між двома зубочистками та надрізати упоперек тонкими кружальцями, не прорізаючи до кінця. У розрізи вставити гілочки кропу.

2Викласти на деко, посолити, поперчити, полити олією. Накрити фольгою і запікати в духовці майже до готовності, потім зняти фольгу та зарум'янити.

3Сардельки надрізати так само, як картоплю, і обсмажити на сковороді з олією або запекти в духовці.

4При подачі гарнірувати «гармошки» свіжими овочами й оформити зеленню.

00:00