Салат «Гаспачо» з заправкою з гострого соусу
Салат «Гаспачо» з заправкою з гострого соусу

Салат «Гаспачо» з заправкою з гострого соусу

    , ,

9 Серпня, 2019

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 15 mins

Ingredients

Помідори - 2 шт.

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Кориця мелена - 1 щіпка

Перець червоний у пластівцях - 1 щіпка

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Буряк варений, грубо нарізаний - 0,5 склянки

Огірки, нарізані у формі півмісяця - 0,5 склянки

Перець солодкий, грубо нарізаний - 0,25 шт. червоного + 0,25 шт. зеленого

Селера - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Зелена цибуля - 1 шт., лише зелена частина

Авокадо - 0,5 шт.

Лимон - 1 шт. (сік)

Базилік - кілька листочків

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка

Соус гострий - кілька крапель

Directions

1Розігріти духовку до 400°F (200°C). Перемішати у сковорідці нарізані четвертинками помідори, оливкову олію, корицю та пластівці червоного перцю, заправити сіллю та перцем. Обсмажувати на 10‑15 хвилин або доки помідори не почнуть розтріскуватися. Відставити.

2Змішати у мисці буряк, огірки, червоний і зелений перець, нарізану селеру, тертий часник і тонко нарізану зелену частину зеленої цибулі.

3ЗАПРАВКА: Змішати у мисці оливкову олію та гострий соус.

4Перемішати, струшуючи, овочі з заправкою, додати смажені помідори та знову струсонути.

5Авокадо грубо нарізати, перемішати з лимонним соком, щоб запобігти зміні кольору.

6Покласти салат «Гаспачо» у чашу, потім додати авокадо і зверху посипати листям базиліку.

00:00

Nutrition Facts

Calories583 калорій
Sodium43 мг
Protein32 г
Cholesterol3,4 мг
Sugar15 г
Total Fat28 г
Saturated Fat4,5 г
Total Carbohydrates44 г
Dietary Fiber14 г