Бараняча нога маринована – Gigot marine страви з м'яса французька кухня 17 Грудня, 2018 107 диковинных рецептов от Поля Пуаре Ingredients Бараняча нога Вино сухе біле для маринаду + 1 пляшка старого бургундського Трави духмяні - 1 пучок Коньяк - 1 чарка Directions 1Покласти баранячу ногу в маринад із сухого білого вина, сильно ароматизованого, на 24 години. 2Ногу обтерти, обсмажити на слабкому вогні в глиняному горщику. 3Додати пляшку старого бургундського, пучок духмяних трав. Непогано верх горщика замазати тістом. Дати потомитися на слабкому вогні. 4В середині варіння (через 3,5 години) зняти тісто, відкрити горщик і влити чарку коньяку. Знову закрити тістом і варити на слабкому вогні. 5В кінці 7‑годинного варіння вийняти баранячу ногу, покласти на пласке блюдо та трохи обпалити.Перш ніж використовувати вино для приготування будь-яких страв, прокип'ятити його 2‑3 рази, незалежно від того, біле воно чи червоне. 00:00