Гусак у медовому маринаді страви з птиці духовка 31 Липня, 2019 Готовим с медом (Семь поварят) Prep: 3 hrs Cook: 2 hrs Ingredients Гусак - 1 тушка Гірчиця діжонська - 3 ст. ложки Мед - 2 склянки Сухофрукти - 300 г Імбир - 3 см кореня Перець чорний мелений Сіль Directions 1МАРИНАД: Діжонську гірчицю змішати з 1 склянкою меду та 0,5 склянки води. 2Гусака залити маринадом, залишити в теплому місці на 3 години. 3Потім гусака вийняти, дати йому обсохнути, посолити, поперчити, змастити медом всередині і зовні. 4Сухофрукти та корінь імбиру нарізати та вкласти всередину гусака. Отвір зашити. 5Запікати гусака в духовці на слабкому вогні 2 години, поливаючи час від часу жиром, що витоплюється. 6При подачі, видаливши нитки, викласти гусака на блюдо. Гарнірувати смаженими на грилі овочами.ЧАС: 2 години + 3 години маринування 00:00