Гусак у медовому маринаді
Гусак у медовому маринаді

Гусак у медовому маринаді

    

31 Липня, 2019

Готовим с медом (Семь поварят)

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Гусак - 1 тушка

Гірчиця діжонська - 3 ст. ложки

Мед - 2 склянки

Сухофрукти - 300 г

Імбир - 3 см кореня

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1МАРИНАД: Діжонську гірчицю змішати з 1 склянкою меду та 0,5 склянки води.

2Гусака залити маринадом, залишити в теплому місці на 3 години.

3Потім гусака вийняти, дати йому обсохнути, посолити, поперчити, змастити медом всередині і зовні.

4Сухофрукти та корінь імбиру нарізати та вкласти всередину гусака. Отвір зашити.

5Запікати гусака в духовці на слабкому вогні 2 години, поливаючи час від часу жиром, що витоплюється.

6При подачі, видаливши нитки, викласти гусака на блюдо. Гарнірувати смаженими на грилі овочами.

ЧАС: 2 години + 3 години маринування

00:00