Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини

Гуляш по-угорськи – Gulyas a la hongroise

    ,

23 Червня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Яловичина - філе або вирізка

Цибуля

Масло вершкове

Сіль

Перець чорний мелений

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Помідори - 2 шт.

Сало - маленький шматочок

Часник

Картопля

Directions

1Яловичу філейну частину або вирізку порізати великими кубиками.

2Обсмажити дрібно нарізану цибулину у вершковому маслі до хорошого світло-жовтого кольору.

3Сюди ж викласти шматочки м'яса, приправлені сіллю та перцем, додати мелений червоний перець, порізані томати, маленький шматочок подрібненого сала і трохи часнику. Щільно закрити каструлю і томити на слабкому вогні 3 години.

4Одночасно зварити в маслі картоплю, яка буде просто танути в роті.

5Як тільки яловичина звариться, розкласти шматочки на металевому блюді, вмочити картоплю в соус і викласти зверху м'яса.

6Можна так само приготувати телятину, але тоді до соусу, перш ніж подавати до столу, треба додати трохи жирних вершків.

Рецепт Ернеста Верд'є, ресторан «Мезон Доре»

00:00