Шербет виноградний
Шербет виноградний

Шербет виноградний

    

5 Червня, 2019

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Виноград - 650 г

Вода - 0,25 склянки

Сироп - 2/3 чашки

Лимон - 5,5 ст. ложок соку

Directions

1Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти убік.

2Об'єднати виноград і воду в середній каструлі. Варити на середньому вогні, доки рідина не почне пузиритися і виноград не стане випускати рідину, приблизно 4 хвилини.

3Зменшити вогонь і варити, доки рідина не набуде темно-фіолетового відтінку, приблизно 3 хвилини.

4Пропустити суміш через сито в дрібну чашу, встановлену у велику чашу з крижаною водою. Розмішати. Додати сироп і свіжовичавлений лимонний сік.

5Заморозити суміш в машині для морозива відповідно до інструкцій виробника.

6Помістити сорбет в герметичний контейнер і зберігати в морозильній камері перед подачею на стіл до 2 тижнів.

00:00