Квасоля зелена з курчам
Квасоля зелена з курчам

Квасоля зелена з курчам

    ,

25 Листопада, 2019

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Квасоля зелена (можна заморожену) - 1 склянка

Курка - 2 філе грудки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Лаваш або пита - 4 шт.

Сир знежирений - 50 г

Лайм - 1 ст. ложка соку

Кмин - 1 ч. ложка

Directions

1Натерти м'ясо курчати лаймовим соком, кмином і сіллю, нарізати на пласти. Дати настоятися, щоб м'ясо просочилося (можна покласти під гніт).

2Зелену квасолю розморозити або зварити на пару.

3Лаваші покласти в плоску сковороду, на половину кожного лаваша покласти варену квасолю. Поверх квасолі викласти м'ясо курчати і пластинку знежиреного сиру, розкласти кільця цибулі. Прикрити начинку половиною лаваша та притиснути рукою.

4На антипригарній сковороді або деку розкласти лаваш з начинкою. Помістити в духовку та запекти до золотистого кольору лаваша.

5Потім через 3 хвилини перевернути на іншу сторону.

6Подавати в гарячому вигляді.

00:00