Квасоля зелена з курчам страви з птиці духовка, здорове харчування 25 Листопада, 2019 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Квасоля зелена (можна заморожену) - 1 склянка Курка - 2 філе грудки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Лаваш або пита - 4 шт. Сир знежирений - 50 г Лайм - 1 ст. ложка соку Кмин - 1 ч. ложка Directions 1Натерти м'ясо курчати лаймовим соком, кмином і сіллю, нарізати на пласти. Дати настоятися, щоб м'ясо просочилося (можна покласти під гніт). 2Зелену квасолю розморозити або зварити на пару. 3Лаваші покласти в плоску сковороду, на половину кожного лаваша покласти варену квасолю. Поверх квасолі викласти м'ясо курчати і пластинку знежиреного сиру, розкласти кільця цибулі. Прикрити начинку половиною лаваша та притиснути рукою. 4На антипригарній сковороді або деку розкласти лаваш з начинкою. Помістити в духовку та запекти до золотистого кольору лаваша. 5Потім через 3 хвилини перевернути на іншу сторону. 6Подавати в гарячому вигляді. 00:00