Квасоля стручкова з горіхами
Квасоля стручкова з горіхами

Квасоля стручкова з горіхами

  ,   

2 Вересня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Квасоля стручкова - 500 г

Горіхи волоські очищені - 1 склянка

Гранат - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Хмелі-сунелі - 0,5 ч. ложки

Коріандр мелений - 0,5 ч. ложки

Кінза - 1 пучок зелені

Селера - 1 пучок зелені

Чебрець - 1 пучок зелені

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Квасолю зварити до готовності, відвар зберегти.

2СОУС: Горіхи пропустити через м'ясорубку, додати подрібнений часник і рубану зелень. Приправити коріандром, хмелі-сунелі та перемішати з охолодженим відваром.

3Горіховим соусом полити квасолю, посолити, поперчити та посипати зернами граната. При подачі оформити зеленню.

00:00