Квасоля стручкова зелена з кунжутом (сая інген-но гома ае)
Квасоля стручкова зелена з кунжутом (сая інген-но гома ае)

Квасоля стручкова зелена з кунжутом (сая інген-но гома ае)

    

1 Вересня, 2019

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Квасоля - 250 г стручків

Вода - 4 склянки

Сіль - 2 ч. ложки

ДЛЯ ПРИПРАВИ:

Кунжут - 4 ст. ложки темних зерен

Цукор - 2 ст. ложки

Соєвий соус світлий - 1 ст. ложка

Directions

1У глибоку сковороду налити окріп, додати сіль, покласти стручки квасолі та варити на сильному вогні до готовності.

2Промити квасолю під струменем холодної води, щоб відновити колір; просушити і нарізати.

3ПРИПРАВА: Обсмажити кунжутні зерна на середньому вогні, потовкти в ступі або змолоти в кавомолці (у них дуже приємний аромат), змішати з цукром і соєвим соусом.

4Покласти готову квасолю на блюдо та залити приправою.

00:00