Стручкова квасоля з горіхами
Стручкова квасоля з горіхами

Квасоля стручкова з горіхами (з оцтом)

      

1 Вересня, 2019

Готовим к празднику (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Квасоля стручкова заморожена - 700 г

Горіхи волоські рубані - 1 склянка

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 2‑3 зубчики

Кінза - 1 пучок

Базилік - 3‑4 гілочки

Чабер - 3‑4 гілочки

Оцет винний - 1‑2 ст. ложки

Перець червоний мелений

Сіль

Гранат - зерна для оформлення

Directions

ГОРІХОВА МАСА:

1Цибулю нашаткувати тонкими півкільцями (частину нарізати кільцями та залишити для оформлення), посолити, залишити на на 10‑15 хвилин, потім промити й обсушити.

2Кінзу та часник дрібно нарізати, розтерти з сіллю. Базилік і чабер дрібно порубати.

3Усе з'єднати, додати горіхи, оцет і поперчити.

КВАСОЛЯ:

1Квасолю опустити в киплячу підсолену воду без розморожування, варити 2 хвилини, відкинути на друшляк, дати воді стекти.

2Охолодити, віджати, змішати з горіховою масою.

3При подачі викласти квасолю на блюдо, оформити зернами граната та кільцями цибулі.

00:00