Салат із зеленої сочевиці з фетою та маринованою червоною цибулею
Салат із зеленої сочевиці з фетою та маринованою червоною цибулею

Салат із зеленої сочевиці з фетою та маринованою червоною цибулею

    

10 Грудня, 2019

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins

Ingredients

Сочевиця зелена варена - 0,5 склянки

Помідори - 2 шт.

Базилік - кілька листочків

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Цибуля червона - 0,25 шт.

Оцет рисовий - 1 ч. ложка

Кріп - 1 ч. ложка нарізаної зелені

Сир фета, нарізаний кубиками - 0,5 склянки

Горохові пагони - 0,25 склянки

Гранат - 1 ст. ложка насіння

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Йогут грецький простий 0% - 2 ч. ложки

Лимон - 0,25 шт. (сік)

Directions

1Помідори розрізати навпіл, насіння видатлити, м'якоть нарізати. Половину листя базиліку нарізати.

2Змішати в мисці зелену сочевицю, помідори та нарізане листя базиліка, заправити сіллю та перцем.

3В окремій мисці змішати дрібно нарізану червону цибулю, рисовий оцет та кріп.

4СОУС: Змішати грецький йогурт і лимонний сік, приправити сіллю та перцем.

5Покласти ложкою суміш зеленої сочевиці у чашу, потім додати суміш з червоної цибулі, сир фета, паростки гороху та насіння граната. Покласти йогуртовий соус і посипати цілими листиками базиліку.

00:00

Nutrition Facts

Calories246 калорій
Sodium635 мг
Protein15 г
Cholesterol28 мг
Sugar9 г
Total Fat11,5 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates17 г
Dietary Fiber7 г