Салат із зелених помідорів та кінзи по-грузинськи
Салат із зелених помідорів та кінзи по-грузинськи

Салат із зелених помідорів та кінзи по-грузинськи

  , ,   

23 Квітня, 2019

Школа кулинара 2015 №24 Декабрь

Ingredients

Помідори зелені - 800 г

Морква - 250 г

Перець пекучий зелений - 1 стручок

Часник - 7‑8 зубчиків

Кінза - 4‑5 гілочок

Селера - 4‑5 гілочок

Петрушка - 4‑5 гілочок

Сіль

Спеції

Лаваш свіжий для подачі

Directions

1Овочі промити, обсушити на паперовому рушнику. Моркву дрібно нашаткувати або натерти на крупній тертці.

Салат із зелених помідорів та кінзи по-грузинськи

2Помідори нарізати тонкими кружальцями.

Салат із зелених помідорів та кінзи по-грузинськи

3Подрібнити кінзу, селеру та петрушку, дрібно порубати перець, часник розтовкти товкачем в ступці.

4Змішати помідори, моркву, перець, часник і подрібнену зелень. Овочеву суміш посолити, додати спеції, покласти в салатник і придавити гнітом. Поставити салат в прохолодне місце, доки помідори не дадуть сік.

Салат із зелених помідорів та кінзи по-грузинськи

5Подавати до столу зі свіжим лавашем або в якості закуски або гарніру до будь-яких м'ясних страв.

Салат із зелених помідорів та кінзи по-грузинськи

00:00