100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 15 mins
Yields: 2 порції
Ingredients
Хек - 4 філе
Помідори - 100 г
Перець болгарський солодкий - 100 г
Огірки свіжі - 100 г
Томатна паста - 0,5 ч. ложки
Вино сухе червоне - 30 мл
Олія оливкова - 30 мл
Сіль
Цукор
Перець чорний мелений
Орегано сушене
Борошно для панірування
Олія для смаження
Directions
1Посолити та поперчити філе хека. Обваляти в борошні, обсмажувати на сковороді, змащеній олією, з обох боків 10 хвилин.
2Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки, очистити від насіння. Крупно нарізати разом із помідорами. Очистити огірки від насіння та шкірки, нарізати брусочками.
3Обсмажувати овочі на оливковій олії 3‑5 хвилин.
4Додати томатну пасту, смажити ще 2‑3 хвилини.
5Влити вино, трохи випарити.
6Додати воду, щоб вона покривала овочі на третину, трохи випарити. Посипати сіллю, цукром і сушеним орегано. Зняти з вогню.