Хек по-грецьки з припущеними овочами
Хек по-грецьки з припущеними овочами

Хек по-грецьки з припущеними овочами

    ,

11 Квітня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Хек - 4 філе

Помідори - 100 г

Перець болгарський солодкий - 100 г

Огірки свіжі - 100 г

Томатна паста - 0,5 ч. ложки

Вино сухе червоне - 30 мл

Олія оливкова - 30 мл

Сіль

Цукор

Перець чорний мелений

Орегано сушене

Борошно для панірування

Олія для смаження

Directions

1Посолити та поперчити філе хека. Обваляти в борошні, обсмажувати на сковороді, змащеній олією, з обох боків 10 хвилин.

2Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки, очистити від насіння. Крупно нарізати разом із помідорами. Очистити огірки від насіння та шкірки, нарізати брусочками.

3Обсмажувати овочі на оливковій олії 3‑5 хвилин.

4Додати томатну пасту, смажити ще 2‑3 хвилини.

5Влити вино, трохи випарити.

6Додати воду, щоб вона покривала овочі на третину, трохи випарити. Посипати сіллю, цукром і сушеним орегано. Зняти з вогню.

7Подавати філе хека на овочевий суміші.

00:00