111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Свинина - 2 кг м'якоті
Шпик - 100 г
Морква - 4 шт.
Перець чорний мелений
Лавровий лист
Сіль
Directions
1Шпик і моркву нарізати довгою соломкою.
2Гострим кінцем ножа зробити в м'ясі глибокі прорізи та нашпигувати морквою і салом. Натерти м'ясо сіллю, перцем і дрібно розкришеним лавровим листом і загорнути в кілька шарів фольги.
3Покласти м'ясо на деко та запекти в духовці. Перші 10 хвилин жар в духовці має бути сильним, потім - нижче середнього. Готовність м'яса можна визначити, проткнувши фольгу тонкою дерев'яною паличкою.