Геркулес з яблуком і родзинками каші та круп'яні страви, сніданки 10 Травня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 3 порції Ingredients Геркулес - 100 г Яблуко зелене - 1 шт. Родзинки світлі без кісточок - 50 г Мед - 1 ст. ложка Directions 1Геркулес всипати в каструлю, залити 150 мл гарячої води, варити під кришкою до повного розбухання. 2Родзинки промити, залити окропом, витримати 7 хвилин, потім воду злити. 3Яблуко вимити, видалити серцевину з насінням, натерти м'якоть на крупній тертці. 4Готову кашу змішати з яблуком, родзинками та медом, розкласти по тарілках і подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories188 ккал