Страва богатиря
Страва богатиря

Страва богатиря

    ,

22 Грудня, 2018

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 300 г м'якоті

Рис - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Кетчуп - 2 ст. ложки

Сметана - 200 г

Олія - 2 ст. ложки

Морква - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Зварити розсипчастий рис в підсоленій воді, відкинути на друшляк і остудити.

2Яловичину пропустити через м'ясорубку разом із цибулею, додати 2 ст. ложки води, варений рис, сіль, перець. Масу перемішати, сформувати кульки, запанірувати їх у борошні.

3Форму змастити олією, укласти кульки в один шар, запікати в духовці 10 хвилин.

4Потім залити сумішшю сметани з кетчупом і тушкувати ще 15 хвилин.

5Моркву нарізати брусочками та з'єднати ними по 2 кульки так, щоб вийшли «гантелі».

6При подачі викласти на блюдо варені макаронні вироби, на них укласти «гантелі». Полити соусом, що утворився при тушкуванні

00:00