Медяник (коврижка медова) солодка випічка духовка 19 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Prep: 15 mins Cook: 25 mins Yields: 6 порцій Ingredients Борошно - 400 г Какао-порошок - 2 ч. ложки Імбир - 1 щіпка Кориця - 1 щіпка Кардамон - 1 щіпка Розпушувач - 10 г Цукор - 200 г Мед - 100 г Родзинки - 150 г Олія - 100 мл + 1 ст. ложка для змащування форми Directions 1Нагріти в сотейнику 200 мл води, всипати цукор і влити олію. Покласти мед, нагріти, помішуючи, до повного розчинення цукру. 2Змішати в окремому посуді прянощі та какао-порошок. Ввести їх у воду та ретельно розмішати. 3Залити родзинки водою на 20‑30 хвилин. Злити рідину. 4Порубати родзинки ножем і присипати борошном. Це дозволить рівномірно розподілити їх у тісті. 5Просіяти борошно з розпушувачем через сито. 6Змішати всі складові та замісити тісто. 7Вилити тісто у форму для запікання, змащену олією. Випікати в духовці при 200°С 20‑25 хвилин. 00:00