Желе медове зі смородиною і брусницею десерти низькокалорійне 7 Липня, 2019 Готовим с медом (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Мед - 2 склянки Смородина чорна - 60 г Брусниця - 60 г Желатин - 40 г Лимон - 1 ст. ложка соку Directions 1Мед розвести в 4 склянках води, довести до кипіння і зняти з вогню. 2Желатин замочити в холодній кип'яченій воді (1:6) залишити на 30‑40 хвилин, після чого прогріти на водяній бані до повного розчинення. 3Підготований желатин ввести в медовий розчин, додати лимонний сік, довести до кипіння й охолодити. 4На дно форми налити желе шаром 2‑3 мм, охолодити. 5На застиглий шар желе укласти ягоди у вигляді орнаменту, залити невеликою кількістю желе так, щоб воно трохи покрило ягоди, і знов охолодити. 6Невеликими партіями виливати залишки желе і дати йому застигнути. 7Перед подачею дно формочки занурити на кілька секунд в гарячу воду та перекласти желе на тарілку.ЧАС: 45 хвилин + застигання 00:00