Хрін з перцем болгарським солодким

    ,

9 Вересня, 2017

  • 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • Лук, чеснок и хрен (100 золотых рецептов)

Ingredients

Перець солодкий червоного кольору - 200 г

Хрін - 100 г

Часник - 50 г

Цукор - 1 ст. ложка

Лимон - 50 г соку

Directions

1Хрін вимити, очистити та двічі пропустити через м'ясорубку.

2Перець солодкий вимити, видалити насіння і також пропустити через м'ясорубку.

3Часник очистити та розтовкти.

4Змішати всі підготовлені овочі, додавши цукор і заправивши лимонним соком.

Дієта при гіпотонії

00:00