Гусяча печінка в гарячому вигляді - Foie gras chaud
Гусяча печінка в гарячому вигляді - Foie gras chaud

Гусяча печінка в гарячому вигляді – Foie gras chaud

    

26 Липня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Гусяча печінка

Гусячий жир

Сіль

Перець чорний мелений

Прянощі

Виноград незрілий - 1 жменя або

Вино кисле

Сухарі білі

Петрушка - зелень

Directions

1У глиняну каструлю покласти ложку з верхом гусячого жиру. Коли він нагріється, опустити в нього печінку, попередньо приправлену сіллю, перцем і прянощами. Дати їй підсмажитися.

2Додати жменю незрілого винограду або кислого вина.

3Перед подачею до столу посипати тертими білими сухарями та дуже дрібно нарізаною зеленню петрушки.

00:00